What Did I Do Wrong?

I miss you more than I should....

This whole thing doesn't make any sense at all.

//Jenfa

Förlängning

Dagarna har gått så otroligt sakta och uttråkad har bara varit förnamnet.
Jag är glad att jag har börjat min kurs så jag har nånting att göra utanför jobbet.

Apropå jobb, min chef ringde idag. Han erbjöd mig förlängning! Behöver inte längre oroa mig för att bara ha tre arbetsdagar kvar. Så nu har jag jobb lång tid framöver:)
Behöver väl inte ens påpeka att jag är glad?!

//Jenfa

Tävling :)

Har hittat en supersöt tjej; Heyli, som bloggar. Gå in och titta!! Hon gör så otroligt fina armband, och just nu har hon en tävling som jag är med i:)
Armbandet man kan tävla om står det LOVE på och är verkligen superfint!



puss
//Jenfa


Det är ju helt otroligt...

...hur kan man sakna någon så mycket??

//Jenfa


Ny design!

Jag har ingen aning om hur man fixar ny design, tyvärr.
Skulle väldigt gärna vilja lära mig... men har nog inte tålamod till det. Iaf så googlade jag runt lite och hittade en tjej, http://designandmakeup.se/, som gör en massa olika designer, har även gratis. Mycket duktig tjej!. Så tack så mycket får jag säga till dig! Gillar den väldigt mycket :)

Puss
//Jenfa


Klockrent :)

Hjälpte en kompis idag med hans "photoshoot". Han är fotograf och behövde lite hjälp med att hämta och lämna kläder i olika affärer. Så jag fick se lite hur han jobbade, vilket var väldigt roligt :)

Men grejen är den att när jag precis hade lämnat av ett lass med kläder och skulle gå till bilen så träffade jag på J. Det var första gången på hela sommaren som jag träffade honom och pratade med honom. En rolig sak var att vi båda var på konserten för nån månad sen utan att se varandra. Jag var ju där med R :) Och det är ju inte särskilt stort det där stället direkt. Det var lite komiskt, för vi stod tydligen inte alls långt ifrån varandra.

A ja,, nu blir det jobb för mig i alla fall ett tag. För hoppningsvis träffar jag både J & R väldigt snart :)



Solen skiner och livet är underbart:)
Puss

//Jenfa


Oj Oj Oj

Shit, här är det inte mycket action....
Men jag har en väldigt bra anledning:)

Ok, när jag ser folk som är tillsammans så har jag alltid blivit lite anti. Självklart vill man också ha nån som tycker om en. Och när man inte har det så blir man lite avundsjuk när man ser par överallt. 
 
Så för ett tag sen bestämde jag mig för att sluta leta efter en kille.  Och vad händer en vecka senare??
Jo, jag träffar en underbar kille!
Vi har träffats ett tag, och det känns helt underbart:)
Men ibland kan jag  undra vad det är som är så speciellt med mig. Helt fel tankar men jag har aldrig haft en riktigt pojkvän förut och definitivt aldrig någon som säger att han tycker om mig.

Jag är så ovan med allt som har med förhållanden att göra så jag blir lite reserverad ibland. jag vågar inte släppa loss helt och hållet. Men jag tycker om honom så himla mycket och jag vill vara med honom. Vill ju vara med honom hela tiden..... :)


(Bild tagen från Google)
//Jenfa

RSS 2.0